Γ. Οικονόμου: Πάμε μαζί για ισχυρή Φθιώτιδα σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 10:12 Γ. Οικονόμου: Πάμε μαζί για ισχυρή Φθιώτιδα σε μια αυτοδύναμη Ελλάδα

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή επίσκεψη του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, σε Άγιο Γεώργιο, Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγιο Στέφανο, Περιβόλι, Μακρυρράχη, Παναγιά, Άνω Αγόριανη.

Στην περιοχή του Δομοκού και συγκεκριμένα στα χωριά  Άγιος Γεώργιος, Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγιος Στέφανος, Περιβόλι, Μακρυρράχη, Παναγιά και Άνω Αγόριανη περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Οικονόμου.

«Πάμε μαζί, με τους κατοίκους των χωριών μας, για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για ισχυρή Φθιώτιδα στην αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας....», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Οικονόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση