Περιοδεία στο νομό Καρδίτσας θα κάνει σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 09:20 Περιοδεία στο νομό Καρδίτσας θα κάνει σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου

Χθες επισκέφθηκε περιοχές της γειτονικής Ευρυτανίας - Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία.

Σήμερα Τετάρτη ο Γιάννης Οικονόμου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας και συναντήσεις με πολίτες στο Νομό Καρδίτσας (Καρδίτσα, Μουζάκι, Παλαμάς, Σοφάδες) με σκοπό την ενημέρωση για τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Την Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής στη Φθιώτιδα επισκέφθηκε με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Ευρυτανία (Καρπενήσι, Φουρνά, Κρίκελο, Μεγάλο Χωριό, Άγιος Νικόλαος).

«Σήμερα, περάσαμε τα σύνορα της Φθιώτιδας και βρεθήκαμε στο γειτονικό μας νομό, την Ευρυτανία, με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, για να μιλήσουμε για τις προγραμματικές μας θέσεις ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Με την Σοφία Ζαχαράκη, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλη Γραφάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, τον Δήμαρχο Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη και Υποψηφίους Βουλευτές μας στην Ευρυτανία συναντήσαμε κατοίκους στο Καρπενήσι, τη Φουρνά, το Κρίκελο, το Μεγάλο Χωριό, τον Άγιο Νικόλαο και μιλήσαμε μαζί τους για τις δυνατότητες να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους με την ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας και την αξιοποίησης του δασικού πλούτου, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η ασφαλής αυτοδυναμία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί τη μοναδική πρόταση για να συνεχίσει η αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας να βαδίζει την ανοδική πορεία της προκοπής», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία στην Ευρυτανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση