"Πατάνε γκάζι" οι «μονομάχοι» για το Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 10:03 "Πατάνε γκάζι" οι «μονομάχοι» για το Δήμο Λαμιέων

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις στην σκακιέρα, για την τελική αναμέτρηση τον Οκτώβριο, που δεν είναι καθόλου μακριά.

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων στο ράλλυ της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Λαμιέων θα είναι η επόμενη με τον Θύμιο Καραΐσκο να παρουσιάζει την πρώτη "δόση" υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του συνδυασμού του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του LamiaReport, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Θύμιος Καραΐσκος θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 12/6 τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων, με τους περισσότερους απ' αυτούς να κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά.

Από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, θα ανακοινώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το όνομα του συνδυασμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του Πανουργιά Παπαϊωάνου είναι σχεδόν έτοιμο, ωστόσο τα ονόματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπως είπε ο ίδιος στο LamiaReport: «Μη βιάζεστε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Είμαστε πανέτοιμοι και θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα, όταν ανακοινώσουμε τα ονόματα του ψηφοδελτίου μας....»

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, όμως η προθεσμία της 31ης Αυγούστου, έως την οποία θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στην ηλεκτρονική πύλη όλες οι υποψηφιότητες, επισπεύδει τις κινήσεις των διεκδικητών του Δήμου Λαμιέων, που "πατάνε γκάζι" γιατί πλέον στενεύουν τα περιθώρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση