Επίσκεψη Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου στη «Lamia Expo»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 11:47 Επίσκεψη Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου στη «Lamia Expo»

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Θύμιου Καραΐσκου στην Έκθεση «Lamia Expo Central Greece Trade Event»

Την Έκθεση «Lamia Expo Central Greece Trade Event» που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζούφλα, Κώστα Αναστασίου, Γιάννη Ζωγράφο και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Ευμορφία Ρουποτιά – Σκαμαγκούλη και συνεργάτες τους, περιηγήθηκαν σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους και τα περίπτερα και είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκθέτες, εμπόρους και επιχειρηματίες, εκπροσώπους από τον πρωτογενή τομέα, τον αθλητισμό αλλά και διάφορους φορείς και βέβαια η «αυτοδιοικητική στάση» στο περίπτερο του Δήμου Λαμιέων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες που αναπτύσσονται για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή αλλά κυρίως για τις προοπτικές επαναλειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας που αποτελούν την οραματική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση