Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Αξίζει να δώσουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:30 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Αξίζει να δώσουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνοδευόταν από αρκετούς υποψηφίους/ες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Την «Lamia Expo Central Greece Trade Event» επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός επιχειρηματίας και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετά περίπτερα και να μιλήσει με εκθέτες, επαγγελματίες, παραγωγούς και πολίτες.

Ο κ. Παπαϊωάννου συνοδευόταν από τη σύζυγό του και από αρκετούς υποψήφιους και υποψήφιες που θα είναι μαζί του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

 

«Ο πυρήνας της τοπικής επιχειρηματικότητας φιλοξενείται αυτές τις μέρες στον εμβληματικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

 

Γνωρίζω τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που φέρει το "επιχειρείν", όμως τολμώ να πω πως η ικανοποίηση και η ηθική ανταμοιβή στο τέλος κάθε προσπάθειας αξίζει και με το παραπάνω!

Με μεγάλη μου χαρά συνομίλησα με όλους τους επιχειρηματίες και εμπόρους της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής, με φορείς και εκπροσώπους άλλων πόλεων και χωρών και τους ευχαριστώ από καρδιάς για την υποδοχή. Ο αγώνας τους είναι διαρκής και για ένα είμαι βέβαιος: Πως αξίζει να δώσουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας. Με όραμα, πολλή δουλειά και ενότητα, θα το πετύχουμε!», δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψή του στη «Lamia Expo», ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη «Lamia Expo»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση