Στερεά: Οπαδός του Κασιδιάρη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαρκόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:35 Στερεά: Οπαδός του Κασιδιάρη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαρκόπουλου

Στα κάγκελα οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ενώ κάποιοι σκέφτονται να αποχωρήσουν, μετά από την "πατάτα" που έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος στην προσπάθειά του να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο.

Το ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης του ψηφοδελτίου του σε όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μαρκόπουλος, είναι γνωστό.  Όμως ότι θα έφτανε στο σημείο να ανακοινώσει μεταξύ άλλων υποψηφίων στη Βοιωτία και οπαδό του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό προκαλεί ανατριχίλα.

Ανάστατος είναι ο δημοκρατικός κόσμος της Βοιωτίας μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μαρκόπουλου, του Κωνσταντίνου Δάρρα, ως υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου για την ΠΕ Βοιωτίας.

Ο Κωνσταντίνος Δάρρας στις τελευταίες εθνικές εκλογές κατήλθε ως υποψήφιος με το κόμμα των Σπαρτιατών, που υποστηριζόταν από τον καταδικασμένο για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη με την ηγεσία του κόμματος, μάλιστα, να εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της προς αυτόν!

Ωστόσο, επειδή πιθανώς κάποιοι να σπεύσουν να ισχυριστούν ότι οι απόψεις και η… ιδεολογία Κασιδιάρη δεν υιοθετούνται κατ’ ανάγκην από το σύνολο των υποψηφίων με τους «Σπαρτιάτες», πρέπει να διευκρινιστεί ότι η σχέση του Δάρρα με τον Κασιδιάρη δεν εξαντλείται στη συμμετοχή του πρώτου στις εθνικές εκλογές με τους Σπαρτιάτες.

Αντιθέτως, είναι γνωστό σε όλους ότι ο Δάρρας είναι φανατικός -και δηλωμένος- υποστηρικτής του Ηλία Κασιδιάρη. Κάτι που προκύπτει και από τις δεκάδες (!) δημοσιεύσεις του Δάρρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με φωτογραφίες και κείμενα υποστήριξης του καταδικασμένου πρωτοπαλίκαρου της Χρυσής Αυγής, τις οποίες δημοσιεύει αποκλειστικά το LamiaReport.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, ως έμπειρος πολιτικός άνδρας, γνωρίζει -ή οφείλει να γνωρίζει- το προφίλ των υποψηφίων του και προφανώς για να τον επιλέξει στάθμισε όλα τα δεδομένα και θεώρησε φυσιολογική (!) και αποδεκτή (!) μια τέτοια υποψηφιότητα.

Μένει μόνο να δούμε, πλέον, πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι περίπου 20 ανακοινωμένοι υποψήφιοί του στη Στερεά Ελλάδα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ουδεμία σχέση έχουν με τις απόψεις και τα πρόσωπα, που άφησε «κληρονομιά» στο πολιτικό σύστημα το καταδικασμένο νεοναζιστικό μόρφωμα…

Οι πληροφορίες λένε ότι πολλοί υποψήφιοι είναι σοκαρισμένοι από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη και σκέφτονται να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση