Ειρήνη Σόλια: Ένα «δυνατό χαρτί» του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 21:00 Ειρήνη Σόλια: Ένα «δυνατό χαρτί» του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Η φιλόλογος - γλωσσολόγος Ειρήνη Σόλια στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ειρήνη Σόλια: Ένα όνομα, μία ιστορία 27 χρόνων με δυναμική παρουσία στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Όλοι γνωρίζουμε τη φιλόλογο-γλωσσολόγο της Λαμίας που άλλαξε ριζικά τα δεδομένα στον χώρο της Έκθεσης εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους και κάνοντας το όνομά της συνώνυμο με μεγάλες επιτυχίες των μαθητών της στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Κόρη του Γιάννη Σόλια προέδρου για πολλά έτη στο Κόμμα Λαμίας. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Νίκο Βλάσση μαιευτήρα – γυναικολόγο και μητέρα δυο παιδιών της Νορέλας που πέτυχε φέτος στην Ιατρική Σχολή ΔΠΘ και του Φώτη μαθητή Λυκείου.

Και τώρα επιχειρεί ένα σημαντικό βήμα για τον δήμο μας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου «Δύναμη Ανάπτυξης» για τη Λαμία.

Γνωστή για τη δύναμη του λόγου της, την αγάπη για τους μαθητές και την εκπαίδευση , την εργατικότητα και την υπευθυνότητα, που κινείται όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, άφθαρτη πολιτικά αποτελεί σίγουρα ένα «δυνατό χαρτί» στο Συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου.   

......................................................................................

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση