Στο Κόμμα Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 21:05 Στο Κόμμα Λαμίας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία και δίπλα στους δημότες που δοκιμάζονται από τα ακραία φαινόμενα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου χθες βράδυ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους στην κοινότητα Κόμμα Λαμίας, που κινδύνεψε για ακόμη μια φορά να πλημμυρίσει. Ο ίδιος ειπε ότι τα μηχανήματα της εταιρείας ειναι έτοιμα να παρέμβουν αν χρειαστεί και τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να βρεθεί οριστική λύση για το σοβαρό αυτό θέμα, ώστε οι κάτοικοι να μην ζουν αυτόν τον εφιάλτη κάθε φορά που βρέχει.

Τέλος όπως ενημερώνει ο Όμιλος Παπαϊωάννου διαθέτει όλα τα μηχανήματα των εταιρειών ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε , ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Ε, ΠΑΠΤΡΑΚΣ A.E και το προσωπικό , σε περιοχές της Φθιώτιδας , της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας , όπου με την καθοδήγηση στελεχών του Ομίλου παρέχουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση