Θανάσης Παπαϊωάννου: «Είναι οι στιγμές που όλοι θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 19:37 Θανάσης Παπαϊωάννου: «Είναι οι στιγμές που όλοι θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Θανάσης Παπαϊωάννου είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας.

Η καταιγίδα Daniel χτύπησε όχι μόνο την περιοχή μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και Θεσσαλίας αφήνοντας πίσω βιβλική καταστροφή.

Αυτές τις δύσκολες ώρες βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στην κοινωνία μας με τις τόσες κινητοποιήσεις και προσφορές βοήθειας από όλους τους ανθρώπους. Είναι οι στιγμές που όλοι θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι που θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στον αδύναμο, στον χτυπημένο από την καταιγίδα συνάνθρωπό μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας "Πνοή Ελπίδας" κ. Αθανάσιος Αλ. Παπαϊωάννου, υποψήφιος  Δήμαρχος Στυλίδας, και η ομάδα του δεν θα μπορούσε να λείψει.

  • Απέστειλε μία σκηνή και ρούχα στη Μεγάλη Βρύση για την ανακούφιση πληγέντων από τις πλημμύρες, ενώ βοήθησε άμεσα την κ. Γουργιώτη με την μεσολάβηση στην εύρεση χωματουργικού μηχανήματος για τον απεγκλωβισμό αυτής και του άντρα της (σε συνεννόηση με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες) και στην χορήγηση βοήθειας ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού άμεσα τα ξημερώματα της Πέμπτης όπως αναφέρει και η ίδια στην ευχαριστήρια δήλωσή της στα ΜΜΕ.
  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος έστειλε σήμερα 500 μπουκάλια νερό 1,5 λίτρων στην Παλαιοκερασιά για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες.
  • Ευτυχώς που στις δύσκολες καταστάσεις υπάρχουν κι εθελοντές. Σε συνεργασία με τον Σπύρο Μάμαλη, ο Θανάσης Παπαϊωάννου ανταποκρίθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες μας παρέχοντας την βοήθειά τους.
  • Επίσης επικοινώνησε με ιδιοκτήτες μηχανημάτων τεχνικών έργων στην Γλύφα και στην ευρύτερη περιοχή για να οργανώσουν την βοήθεια τους όπου χρειαστεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη κάλυψη των εξόδων τους.
  • Τέλος όλη η ομάδα του συνδυασμού ετοιμάζεται να προχωρήσει στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού , τροφίμων μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένων νερών. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για το χώρο συγκέντρωσης, τις ημέρες και ώρες.
  • Επίσης σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την βοήθειά μας όπου μπορούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση