Λαμία: Μπορεί ο El Nak Jr να μην έτρεξε στο "Ακρόπολις", ήταν όμως εκεί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 19:50 Λαμία: Μπορεί ο El Nak Jr να μην έτρεξε στο "Ακρόπολις", ήταν όμως εκεί

Το πάθος του για τους αγώνες Ράλλυ και ιδιαίτερα για το "Ακρόπολις" είναι γνωστό.

 Ο λόγος για τον δικό μας Πανουργιά Πανουργιά, γνωστό και ως «El Nak Jr» από τις συμμετοχές του σε αγώνες Ράλλυ, ο οποίος είναι και υποψηφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό και βρέθηκε στο περιπτερο της Περιφέρειας Στερεάς στο επετειακό 70ο «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις»

«Το φετινό ράλι Ακρόπολις σίγουρα δεν ειχε την πανηγυρική διάθεση που έχει άλλες χρονιές. Η τραγωδία που ζει η χώρα μας από τις πλημμύρες βαραίνει τις σκέψεις όλων μας. Βρεθήκαμε όμως εκεί, τιμώντας τους ανθρώπους που πάλεψαν για να γίνει αυτός ο παγκόσμιος αγώνας με τόσα οφέλη για τον τόπο μας...», σημειώνει στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του ο Πανουργιάς Πανουργιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση