Ο Ηλίας Κυρμανίδης στον Αγιασμό των σχολείων σε Καμένα Βούρλα και Μώλο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 12:42 Ο Ηλίας Κυρμανίδης στον Αγιασμό των σχολείων σε Καμένα Βούρλα και Μώλο (ΦΩΤΟ)

Συνομίλησε με τους μαθητές και έδωσε ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Ο αρμόδιος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος και υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης παραβρέθηκε σήμερα στους Αγιασμούς των δημοτικών σχολείων Μώλου & Καινούργιου, στα γυμνάσια Αγίου Κωνσταντίνου & Καμένων Βούρλων, καθώς και στο Γενικό Λύκειο Καμένων Βούρλων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Κυρμανίδης κάλεσε τους μαθητές να συντροφεύουν με τη σκέψη τους και την έγνοια τους τους συμμαθητές τους στις περιοχές της Θεσσαλίας, που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία.

Επίσης δήλωσε ότι η συνδρομή της αυτοδιοίκησης σε μαθητές και σχολικές μονάδες δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο ενόψει των Αγιασμών.

Αλλά θα πρέπει να είναι συνεχής και με συνέπεια, ώστε να διασφαλίζουμε στα παιδιά μας και στους εκπαιδευτικούς ένα ευχάριστο, παραγωγικό και ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση