Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Τα σχολεία μας πρέπει να έχουν σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 14:58 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Τα σχολεία μας πρέπει να έχουν σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές»

Σε σχολεία της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης», Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στην ανάρτηση που έκανε ο κ. Παπαϊωάννου υπογραμμίζει το καθήκον του Δήμου να βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και να εξασφαλίζει σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.

«Σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, εύχομαι από καρδιάς μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Καλή δύναμη εύχομαι στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μας που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά μας σε έναν τόσο κρίσιμο κι απαιτητικό ρόλο.

Δικό μας καθήκον είναι να είμαστε δίπλα τους και να εγγυόμαστε κάτι που φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι αυτονόητο: Τα σχολεία μας να έχουν σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση