Λαμία: Υποψήφιος ο 22χρονος που έσωσε το παιδάκι από τις φλόγες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:21 Λαμία: Υποψήφιος ο 22χρονος που έσωσε το παιδάκι από τις φλόγες

Ο 22χρονος Διονύσης τον Φεβρουάριο του 2023 είχε ορμήσει στο φλεγόμενο ημιυπόγειο και έσωσε παιδάκι 1,5 έτους.

Είναι μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει, αυτή του  Διονύση Αμπντιάη, ο οποίος με αυτοθυσία είχε σώσει το παιδάκι από το σπίτι που φλεγόταν στη Λαμία.

Μάλιστα για την πράξη του αυτή ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών του είχε απονείμει το μετάλλιο του Οσίου Βησσαρίωνα, ενώ εκτός από το μετάλλιο του έδωσε και ένα φάκελο με ένα χρηματικό ποσό καθώς επίσης και ένα προσωπικό γράμμα.

Επίσης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν επισκέφτηκε τη Λαμία τον Μάρτιο, ζήτησε να τον συναντήσει και να τον συγχαρεί από κοντά για την ηρωική του αυτή πράξη.

Ο Διονύσης Αμπντιάη, είναι Αλβανικής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, όπου ζει και εργάζεται σε συνεργείο.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου και όπως είπε στο LamiaReport θέλει κι αυτός να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται, γι αυτό ζητά την στήριξη των συμπολιτών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση