Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Στα όριά τους οι υγειονομικοί του νοσοκομείου μας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 09:05 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Στα όριά τους οι υγειονομικοί του νοσοκομείου μας»

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Στο Νοσοκομείο Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από υγειονομικούς που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του.

Ο κ. Παπαϊωάννου επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ο Δήμος που οραματίζεται αυτός και οι συνεργάτες του, δε θα περιορίζεται στο στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και θα διεκδικεί μαζί με τους δημότες τα δίκαια αιτήματα που αφορούν τον τόπο. Σε αυτά και τα θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και το Νοσοκομείο Λαμίας:

«Σήμερα επισκέφτηκα όλα τα τμήματα και τις κλινικές του Νοσοκομείου Λαμίας, συνομίλησα με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους και ενημερώθηκα αναλυτικά για την προβληματική κατάσταση που επικρατεί. Μαζί μου ήταν οι υγειονομικοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μας. Υπάρχουν ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Έντονη είναι η έλλειψη γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στην Πνευμονολογική κλινική και στο Αναισθησιολογικό Τμήμα. Μου επισημάνθηκε ότι οι άγονες προκηρύξεις θέσεων ιατρικού προσωπικού επιτείνουν το υπάρχον πρόβλημα και είναι απαραίτητο να αναζητηθούν πρόσθετα κίνητρα προκειμένου το νοσηλευτικό ίδρυμα να ενισχυθεί σε προσωπικό.

Υπογράμμισα ξανά ότι ο Δήμος που εμείς οραματιζόμαστε, δεν θα περιορίζεται στο στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και θα διεκδικεί μαζί με δημότες και εργαζόμενους τα δίκαια αιτήματα που αφορούν τον τόπο μας. Ειδικά, σε ό,τι αφορά στη δημόσια υγεία και στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Λαμίας, δεν θα μείνουμε αδρανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση