Θύμιος Καραΐσκος: «Η εικόνα της πόλης αλλάζει καθημερινά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 21:37 Θύμιος Καραΐσκος: «Η εικόνα της πόλης αλλάζει καθημερινά»

Στην οδό Λεωνίδου βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους μίλησαν με εμπόρους, επαγγελματίες και κατοίκους του κέντρου.

«Βρεθήκαμε σε ένα από κεντρικότερα σημεία της πόλης, παρακολουθώντας την πορεία εξέλιξης των έργων, αλλά και να σχεδιάσουμε νέες παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά τον εμπορικό και αστικό ιστό.

Η εικόνα της πόλης αλλάζει καθημερινά με έμφαση στους δρόμους υψηλής κινητικότητας, με τις υπηρεσίες, τα καταστήματα αλλά και τις κατοικίες να αποτελούν το «μωσαϊκό» μιας σύγχρονης, όμορφης και λειτουργικής πόλης...», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση