Σε Δαμάστα, Ηράκλεια και Θερμοπύλες ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 14:00 Σε Δαμάστα, Ηράκλεια και Θερμοπύλες ο Θύμιος Καραΐσκος

Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου στις Δημοτικές Κοινότητες Δαμάστας, Ηράκλειας και Θερμοπυλών, συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού ¨Περήφανη Πόλη".

«Σε "ευλογημένους" τόπους μέσα στο ιστορικό τρίγωνο Αλαμάνα-Θερμοπύλες-Γοργοπόταμος, συζητήσαμε με τις τοπικές κοινωνίες για τα έργα που εκτελέσαμε στην αγροτική οδοποιία, τον ηλεκτροφωτισμό, τις τσιμεντοστρώσεις, αναπλάσεις σημείων αλλά και τον σχεδιασμό σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Οι Κοινότητες της Ηράκλειας, της Δαμάστας και των Θερμοπυλών έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον και μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε για τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη τους...», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση