Θύμιος Καραΐσκος: «Η οδός Καποδιστρίου αποτελεί την κομβική αλλαγή της Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 20:42 Θύμιος Καραΐσκος: «Η οδός Καποδιστρίου αποτελεί την κομβική αλλαγή της Λαμίας»

Στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμενα στην οδό Καποδιστρίου έκανε περιοδεία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους μίλησαν με εμπόρους, επαγγελματίες, αλλά και κατοίκους του κέντρου.


«Οδός Καποδιστρίου. Την οδό που συνδέει αμφίδρομα την ιστορία με το νεωτερισμό, την κεντρική αρτηρία «ορόσημο» για την οικονομική, εμπορική και αστική διασύνδεση του «πυρήνα» της πόλης με τα ανατολικά προάστια, ανοίγουμε «νέους δρόμους»
ανάπτυξης και προόδου.

Η οδός Καποδιστρίου αποτελεί την κομβική αλλαγή της Λαμίας, μέσα από τις πυκνοκατοικημένες συνοικίες και γειτονιές, σε έναν πολυλειτουργικό «άξονα» με σειρά δράσεων και παρεμβάσεων που εξυπηρετούν την καθημερινότητα των καταστηματαρχών, των επιχειρήσεων και όλων των δημοτών», αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση