Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατέθεσε μήνυση κατά του Θύμιου Καραΐσκου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:14 Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατέθεσε μήνυση κατά του Θύμιου Καραΐσκου

«Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Θα το πάω μέχρι τέλους», δηλώνει ο Πανουργιάς  Παπαϊωάννου.

Τα σκαλιά των Δικαστικού μεγάρου στη Λαμία ανέβηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, για τα όσα είπε δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε τη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Συνεπής με όσα δήλωσα, σήμερα κατέθεσα έγκληση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατά του Ευθύμιου Καραΐσκου, για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμησης που τελέστηκε δημόσια, δια του τύπου και του διαδικτύου, καθώς και της εξαπάτησης εκλογέων, κατ’ εξακολούθηση.

Χωρίς καθυστερήσεις απευθύνθηκα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία τρέφω απόλυτη εμπιστοσύνη. Για την απόδοση δικαιοσύνης θα πάω μέχρι τέλους».

Πανουργιάς Παπαϊωάννου
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων – Επικεφαλής
Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τη ΛΑΜΙΑ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση