Συνεχίζει τις περιοδείες στο κέντρο της πόλης ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 11:50 Συνεχίζει τις περιοδείες στο κέντρο της πόλης ο Θύμιος Καραΐσκος

Στην οδό Λεωσθένους - Δεδούση και στην οδό Βύρωνος στο κέντρο της πόλης έκανε "βόλτα" μαζί με μέλη του Συνδυασμού του ο Θύμιος Καραΐσκος.

"Συνεχίζουμε με φρέσκιες ιδέες, με μεγαλύτερη διάθεση να πετύχουμε ακόμα περισσότερα γιατί οι συνδημότες μας ξέρουν, έχουν και μνήμη και κρίση…Και δεν θα ρισκάρουν με το «άγνωστο» και τις «μαγικές λύσεις»…", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης του Θύμιου Καραΐσκου:

Η αναβάθμιση όλων των συνοικιών της Λαμίας αποτελεί τη σημαντικότερη προτεραιότητα μας αλλά και τα σημεία στο κέντρο της πόλης που διευκολύνουν την αγοραστική κίνηση και τη διαβίωση των δημοτών σε σύγχρονες συνθήκες.

Στην οδό Λεωσθένους - Δεδούση παρακολουθήσαμε την πορεία εκτέλεσης του τεχνικού μας προγράμματος με έργα αισθητικής και ουσιαστικής αναβάθμισης που αποτελούν το στρατηγικό μας πλάνο για μια Λαμία με όραμα και πλάνο, χωρίς υποσχέσεις αλλά με ορατό και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Στην οδό Βύρωνος οικονομία και ανάπτυξη αποτελούν δυο «ταυτόσημες» έννοιες για την ολική αναβάθμιση που παρουσιάζει το κέντρο της Λαμίας. Βρεθήκαμε στα σημεία όπου από το 2019 χαράξαμε μια κοινή πορεία με τους ανθρώπους της αγοράς αλλά και τους κατοίκους της ιστορικής οδού για μια ρεαλιστική, βιώσιμη και σύγχρονη αλλαγή και το καταφέραμε.

Δεν σταματάμε όμως εδώ και συνεχίζουμε με φρέσκιες ιδέες, με μεγαλύτερη διάθεση να πετύχουμε ακόμα περισσότερα γιατί οι συνδημότες μας ξέρουν, έχουν και μνήμη και κρίση…Και δεν θα ρισκάρουν με το «άγνωστο» και τις «μαγικές λύσεις»…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση