Ηλίας Κυρμανίδης: «Απόψε στο Μώλο γράφουμε ιστορία!!»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:10 Ηλίας Κυρμανίδης: «Απόψε στο Μώλο γράφουμε ιστορία!!»

Το είπε και το έκανε. Τρεις ώρες συζήτηση – ενημέρωση σε μια πλήρη και μεστή ατζέντα, που κάλυψε τα πάντα.

Δεν γνωρίζουμε για αλλού, στη Φθιώτιδα πάντως δεν έχει ξαναγίνει.

Το προηγούμενο Σάββατο στο Μώλο ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων το τόλμησε. Πραγματοποίησε την υπόσχεσή του ότι δεν «θα απαγγείλει ποίημα». Δεν θα χρησιμοποιήσει κείμενο και δεν θα απευθυνθεί σε «χειροκροτητές».

Στόχευσε να σε ένα διευρυμένο ακροατήριο όλης της κοινωνίας του Μώλου και το πέτυχε.

«Ελάτε όλοι. Κι εσείς που ακόμα δεν έχετε αποφασίσει. Ακόμα κι όσοι έχετε κάνει προς το παρόν κάποια άλλη επιλογή» είχε πει στο κάλεσμά του. Και οι κάτοικοι του Μώλου ήταν όλοι εκεί. Αλληλεπίδρασαν μαζί του για τρεις ολόκληρες ώρες, χωρίς να κουραστεί κανείς, χωρίς να φύγει κανείς.

«Απόψε όλοι μαζί γράψαμε ιστορία! Χωρίς κείμενα, χωρίς πρωτόκολλα και χωρίς προεκλογικά τετριμμένα! Τρεις ώρες ουσιαστικής συζήτησης για το παρόν και το μέλλον μας! Η κοινωνία μας αντιδρά – σκέφτεται – συμμετέχει ξανά! Μόνο έτσι, Όλοι Μαζί θα πάμε το Δήμο μας Ξανά Ψηλά!» έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Σε ότι αφορά την προγραμματική του ατζέντα για το Μώλο, ο Ηλίας Κυρμανίδης δεσμεύτηκε για:

  • Αξιοποίηση του δημοτικού χώρου στην παραλία του Μώλου και μετατροπής της σε Χώρο Τέχνης & Πολιτισμού για την πραγματοποίηση συναυλιών, μουσικοχορευτικών δρώμενων και άλλων εκδηλώσεων.
  • Ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων του Λυκείου Μώλου και μετατροπής της σε ένα σύγχρονο χώρο εκδηλώσεων, που θα μπορεί να φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, επιστημονικές ημερίδες και άλλες συναφείς εκδηλώσεις.
  • Την εκπόνηση μελέτης για τον εξωραϊσμό της ανατολικής εισόδου του Μώλου
  • Ουσιαστική λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού και παράλληλη στήριξή του με εσωτερική δημοτική συγκοινωνία για ηλικιωμένους, φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
  • Αγροτική οδοποιία
  • Αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης από το υδραγωγείο μέχρι το ύψος του ΠΑΘΕ, για να λάβουν επιτέλους τέλος οι διακοπές στην ύδρευση
  • Οριστική αντιμετώπιση της «μάστιγας» των αδέσποτων.
  • Διεκδίκηση από το Κεντρικό Κράτος ίδρυσης και λειτουργίας Παραρτήματος ΟΑΕΔ στο Μώλο.  

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί από την ανοιχτή συζήτηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Μώλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση