Παράσταση νίκης σε όλες τις εκδηλώσεις του Γιώργου Χαντζή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:50 Παράσταση νίκης σε όλες τις εκδηλώσεις του Γιώργου Χαντζή

Και οι  ετεροδημότες έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Γιώργο Χαντζή στην εντυπωσιακή συγκέντρωση που έκανε στην Αθήνα.

Σε μία συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο, πλήθος ετεροδημοτών που διαμένουν στην Αθήνα, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στο κέντρο της πρωτεύουσας, δίπλα στον Δήμαρχο Μακρακώμης  και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Χαντζή.

Η θερμή υποδοχή τους, απόδειξη της αγάπης τους για τον τόπο καταγωγής τους και της εκτίμησης στο πρόσωπο του δημάρχου, συγκίνησε τον κ. Χαντζή, που επεσήμανε το αδιάλειπτο ενδιαφέρον τους όλα αυτά τα χρόνια για τον Δήμο Μακρακώμης, αλλά και την ενεργή και αποτελεσματική συμμετοχή τους όπου χρειάστηκε.

Ο Γιώργος Χαντζής, εμφανώς συγκινημένος για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσίασε το όραμά του για την επόμενη 5ετία, ενώ έκανε πλήρη απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, μιλώντας για τα 300 μεγάλα και μικρότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν κεντρικά, αλλά και σε κάθε χωριό ξεχωριστά, επισημαίνοντας ότι υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του.

«Τα προηγούμενα χρόνια δουλέψαμε σκληρά  για να  μπορούμε να έχουμε  πληθώρα μικρών και μεγάλων έργων που αλλάζουν  την εικόνα και τη δυναμική στον δήμο μας. Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό  και μετρήσιμο έργο. Ένα έργο που θα αποτελέσει τη βάση όπου θα στηριχθεί το σχέδιό μας για την επόμενη πενταετία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μακρακώμης και πρόσθεσε: 

«Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας.  Τώρα, θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα, βάζοντας νέους στόχους που κινούνται σε  τέσσερις κατευθύνσεις:

*Ολοκλήρωση των μεγάλων  έργων και  υποδομών που ξεκίνησαν και προώθηση  του  νέου  αναπτυξιακού σχεδιασμού.

*Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητα του πολίτη.

*Ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση του παραγωγικού κόσμου του Δήμου Μακρακώμης.

*Ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των παραγωγικών δυνατοτήτων του τόπου μας, αλλά και αξιοποίηση του τεράστιου οικονομικού, τουριστικού και πολιτισμικού μας αποθέματος…».

Εκτός από την αναφορά στα μεγάλα έργα που αλλάζουν τον ρου του Δήμου μας, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τα έργα και τις μελέτες  της νέας 5ετίας,  συνολικού ύψους 48,5 εκ. ευρώ, τα οποία θα πάρουν σάρκα και οστά την επόμενη μέρα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μακρακώμης παρουσίασε οικονομικά στοιχεία  που αποδεικνύουν με αριθμούς το νοικοκύρεμα που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο, ο οποίος όχι μόνο δεν δημιούργησε χρέη στη θητεία του, αλλά αποπλήρωσε παλιές οφειλές και συμβασιοποίησε έργο εκατομμυρίων ευρώ με ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες.

Η εκδήλωση της Αθήνας ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει η υποψηφιότητα του Γιώργου Χαντζή, η οποία φάνηκε και σε όλες τις εκδηλώσεις μέχρι τώρα όπως και στα εγκαίνια των Εκλογικών Κέντρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση