Συνεχίζει τις περιοδείες ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:34 Συνεχίζει τις περιοδείες ο Θύμιος Καραΐσκος

Σε κοινότητες του Δήμου Λαμιέων, σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και την λαϊκή αγορά στα Γαλανέικα Λαμίας βρέθηκε χθες Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

«Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας στις Κοινότητες, με συγκροτημένο λόγο και πρόγραμμα για όλες τις δράσεις που υλοποιήσαμε στην αγροτική και δημοτική οδοποιία, την ύδρευση και αποχέτευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Δεν σταματάμε όμως εδώ γιατί βλέπουμε στα μάτια των συνδημοτών μας στην Αγριλιά, τη Λυγαριά, τη Μοσχοκαρυά, τα Στίρφακα, το Ζηλευτό, το Λειανοκλάδι και το Αμούρι, τη στήριξη και την αγάπη τους να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, αφήνοντας στην άκρη τις μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Βρισκόμαστε καθημερινά στις Δημοτικές Κοινότητες για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και υλοποιούμε, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας για πραγματική ανάπτυξη στην ύπαιθρο.
- Αλεπόσπιτα
- Γοργοπόταμος
- Φραντζή
- Κομποτάδες
- Μεξιάτες
- Λαδικού
- Ροδωνιά
- Σταυρός

Μέσα από τον παραγωγικό διάλογο εξελίσσουμε το προγραμματικό μας έργο που σηματοδοτεί τη νέα δυναμική των περιοχών. Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις που δίνουν προτεραιότητα στις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων και δίνουν αναπτυξιακή προοπτική για την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας μας....»

Επίσης ο Θύμιος Καραΐσκος συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού του επισκέφθηκε την Παρασκευή (29/9) τη λαϊκή αγορά στα Γαλανέικα Λαμίας, αλλά και το κέντρο της πόλης.

«Δρομολογήσαμε και πετύχαμε σημαντικές αλλαγές στην εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών στο κέντρο της πόλης αλλά και τις συνοικίες. Η αναγνώριση αυτή από το σύνολο των πωλητών λαϊκών αγορών στα Γαλανέικα όπου και βρέθηκα με τους συνεργάτες μου, αποτελεί για εμάς ένα ισχυρό μήνυμα να συνεχίσουμε δυναμικά στις δεσμεύσεις μας σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και νομιμότητας που θα προστατεύει τα συμφέροντα των παραγωγών.


Λίγο αργότερα επισκεφθήκαμε το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα τις οδούς Βενιζέλου και Ρήγα Φεραίου. Στα εμπορικά σημεία όπου οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες μας έσφιξαν θερμά το χέρι για τις καταλυτικές αλλαγές που υλοποιήσαμε ενισχύοντας την τοπική αγορά και την οικονομία....», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση