Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ: «Θέλω η Λαμία να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 14:35 Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ: «Θέλω η Λαμία να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη»

«Μια Περήφανη Πόλη με ένα πολύ καλό επίπεδο ζωής για τους πολίτες της…»

Να λοιπόν που η μοίρα τα έφερε να επιβεβαιώσω τη σημασία της μάχης και της φράσης «δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες θα σηκωθείς».

Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά θα σας μιλήσω από το κρεβάτι του πόνου, καθώς μία ακόμη περιπέτεια υγείας με κρατάει μακριά σας.

Είμαι η Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ, το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχετε συνηθίσει να είναι πάντα δίπλα σας, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Που το βλέπετε πάντα να χαμογελά - ακόμη και όταν πονάει - που είναι πάντα αισιόδοξο - όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα - και εργάζεται σκληρά για το καλύτερο, όπως θέλει και το καλύτερο για την πόλη της, τη Λαμία.

Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο σας, στο πλευρό του Δημάρχου μας Θύμιου Καραΐσκου, πιστεύοντας ότι αυτός ο τόπος έχει παρά πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, εξωστρέφειας και τελικά απόδοσης ενός πολύ καλού επιπέδου ζωής στους πολίτες της.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου κι έχω πολλές παραστάσεις από πόλεις σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Όραμά μου η Λαμία να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, προσπάθεια που ξεκίνησε ο κ. Καραΐσκος και εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε να την ολοκληρώσει.

Ως μια ομάδα, με ρόλους, γνώσεις και πολλή δουλειά, έχουμε στόχο να κάνουμε τη Λαμία, τόπο προορισμού, μια «Περήφανη Πόλη» που θα προκρίνει τον πολιτισμό, την αξιοκρατία, το σεβασμό στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Με την υπόσχεση ότι θα ξανασηκωθώ και πάλι από την τελευταία περιπέτεια υγείας, σας ζητώ να με στηρίξετε ώστε σε αυτή την προσπάθεια να είμαι παρούσα, άξια εκπρόσωπός σας.

Με όραμα, όρεξη, ανιδιοτέλεια και στόχο τον άνθρωπο και την πόλη μας…

Τη Λαμία μας!!!

Ιωάννα Μπουσσό Ντιόπ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων
«Περήφανη Πόλη» - Ευθύμιος Καραΐσκος
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση