Νέος κύκλος περιοδειών του Θύμιου Καραΐσκου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 12:31 Νέος κύκλος περιοδειών του Θύμιου Καραΐσκου

Επίσκεψη σε Δημοτικές Κοινότητες Γοργοποτάμου, Παύλιανης, Υπάτης και Λαμίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη".

«Έργο, συνέπεια και συνέχεια για έναν Δήμο που δεν σταματά να εξελίσσεται. Στα χέρια των συνδημοτών μας είναι διαθέσιμο το αναλυτικό μας πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία και τους ζητούμε να το συγκρίνουν με άλλα προγράμματα εφόσον υπάρχουν.
Η Οίτη, η Παύλιανη, τα Λουτρά Υπάτης, η Αγία Παρασκευή και η Μαγνησία που επισκεφθήκαμε όπως και άλλες περιοχές του Δήμου έχουν ήδη επιλέξει και θα συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας..
.», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση