Συνεχίζει τις επισκέψεις της η Αθανασία Στιβακτή σε χωριά του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:15 Συνεχίζει τις επισκέψεις της η Αθανασία Στιβακτή σε χωριά του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Συνεχίζει τις περιοδείες της στα χωριά του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας η Αθανασία Στιβακτή για " Ένα Δήμο ...Ένα Μέλλον"!!!

Από Ξυλικούς, Τιθρώνιο & Παναγίτσα ξεκίνησε την περιοδεία της η Αθανασίας Στιβακτή.
«Ξυλικοί, Τιθρώνιο, Παναγίτσα. Τρία γραφικά χωριά του Δήμου μας, από όπου ξεκινήσαμε τις επισκέψεις, προκειμένου να ενημερώσουμε τους κατοίκους για το πρόγραμμά μας. Τρία μικρά χωριά αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον για το αύριο, αφού άπαντες παρόντες ήταν εκεί για να δώσουν στήριξη στον Συνδυασμό μας και να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας.
Εκεί ήταν και όλη η ομάδα μας, με εκπροσώπους όλων των χωριών μας, που αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για το σύνολο του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, μένοντας πιστοί στο κοινό μας όραμα για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!"
Συνεχίζουμε Δυναμικά!»

Δείτε την ανάρτηση της:

Συνέχισε σε Δρυμαία, Παλαιοχώρι και Μπράλο.

« Γεμάτη και η σημερινή μέρα με τις επισκέψεις μας να συνεχίζονται σε τρία ακόμη αγαπημένα μας χωριά, τη Δρυμαία, το Παλαιοχώρι και τον Μπράλο, όπου το δυναμικό παρών των κατοίκων, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε τις προγραμματικές μας θέσεις.
Με λόγο σαφή και αναλυτικό ενημερώσαμε τους δημότες για τη δράση και το έργο της τελευταίας τετραετίας, καθώς και για τα μελλοντικά μας σχέδια, εισπράττοντας αποδοχή και διάθεση συμπόρευσης για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!".
Συνεχίζουμε να βαδίζουμε Δυναμικά και αξιοπρεπώς τον δρόμο που επιλέξαμε συνειδητά, με σωφροσύνη και ενότητα.»



Δείτε όσα έγραψε στο Facebook της:

Χθες η Αθανασία Στιβακτή βρέθηκε στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής και Αγίας Μαρίνας.

«Το έργο και ο προγραμματισμός μας αφορούν όλα τα χωριά μας, το ίδιο και οι επισκέψεις μας. Σήμερα, η μέρα μας ήταν αφιερωμένη στις Δημοτικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής και Αγίας Μαρίνας, όπου οι κάτοικοι μας επιφύλασσαν θερμή υποδοχή.
 Με τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!", που με συνοδεύουν παντού, αφουγκραστήκαμε με προσοχή τα προβλήματα και τις προτάσεις των κατοίκων, δώσαμε τεκμηριωμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις, προτείναμε λύσεις και κάναμε όλοι μαζί έναν γόνιμο διάλογο.
 Μία ακόμη μέρα που έκλεισε με θετικό πρόσημο, δίνοντάς μας τη θέληση και την ώθηση να Συνεχίσουμε Δυναμικά!»

Δείτε την ανάρτηση της:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση