Ο Ηλίας Κυρμανίδης σε συνάντηση - συζήτηση με το Σταύρο Μήτση στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 08:20 Ο Ηλίας Κυρμανίδης σε συνάντηση - συζήτηση με το Σταύρο Μήτση στα Καμένα Βούρλα

Όπως ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώνει με σχετική ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συναντήθηκε στα Καμένα Βούρλα με τον Σταύρο Μήτση, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του "Ομίλου ΜΗΤΣΗ".

Η ατζέντα περιείχε κυρίως την επένδυση που έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Όμιλος στα Καμένα Βούρλα, προϋπολογισμού 50.000.000€.

«Με τον κύριο Σταύρο Μήτση, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΜΗΤΣΗ, συμφωνήσαμε για αρχή σε ένα κοινό στόχο: Ότι ο Όμιλος & ο Δήμος θα ενώσουμε δυνάμεις και θα συνεργαστούμε για την τάχιστη εκτέλεση - υλοποίηση του project προϋπολογισμού 50.000.000€ γράφει ο Ηλίας Κυρμανίδης στην ανάρτησή του:

«Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης το τοπίο αλλάζει!
Νέες θέσεις εργασίας.
Πολλαπλάσια προσέλευση τουριστών.
Είναι τα άμεσα οφέλη.
Όλοι όμως αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η επένδυση θα αποτελέσει τη «Ναυαρχίδα» & την «Ατμομηχανή» για την ευρύτερη και πολυεπίπεδη ανάπτυξη όχι μόνο των Καμένων Βούρλων, αλλά και του Δήμου μας συνολικά!
Θα καταστεί σημαντικός παράγοντας & καταλυτικός σύμμαχος για να σηκώσουμε τον τόπο μας Ξανά Ψηλά!!
»

Είναι πρόδηλο ότι ο κύριος Κυρμανίδης, γνωστός για την οργανωτική του «διαστροφή» & εργασιομανία, βρίσκει το χρόνο, ακόμα και την τελευταία προεκλογική εβδομάδα και προετοιμάζει την επόμενη μέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση