Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 08:32 Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ο Θύμιος Καραΐσκος

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας και σε καταστήματα της οδού Θερμοπυλών έκανε σήμερα ο  υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού "Λαμία Περήφανη Πόλη".

 

«Είμαστε σε κάθε σημείο της πόλης, καθημερινά και όχι ως αυτόφωτοι και ευκαιριακοί σωτήρες. Εγγυόμαστε τη σιγουριά του αύριο μέσα από το έργο μας και η οδός Θερμοπυλών την οποία επισκεφθήκαμε αποτελεί ένα δείγμα της δουλειάς μας που καταγράφεται στις συνειδήσεις των πολιτών.
Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου και συζητήσαμε τα θέματα αιχμής που αφορούν την ευρύτερη περιοχή με κορυφαία την πλήρη επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης και την ανέγερση της νέας Δημοτικής Αγοράς, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά την αγαστή συνεργασία μας που αποτελεί εγγύηση για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και αγοράς...
», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση