Aμαλία Κόμνου: «Είμαι εδώ για τον Δήμο Στυλίδας. Είμαι εδώ και στηρίζω Γιάννη Αποστόλου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:14 Aμαλία Κόμνου: «Είμαι εδώ για τον Δήμο Στυλίδας. Είμαι εδώ και στηρίζω Γιάννη Αποστόλου»

Καιρός Να Αλλάξουμε Σελίδα στην Ανατολική Φθιώτιδα!!!

Ονομάζομαι Αμαλία-Αθανασία Κόμνου, κατάγομαι από την Πελασγία και τους Μύλους Φθιώτιδας και προέρχομαι από οικογένεια που διατηρεί οικογενειακή Επιχείρηση στην Πελασγία.

Ο πατέρας μου είναι ο Νίκος Κόμνος (Αρτοποιός) και η μητέρα μου η Χρύσα Χαλκιά (Αγρότισσα & Ελεύθερος Επαγγελματίας). Είμαι περήφανη για την οικογένεια μου, διότι μου δίδαξαν από μικρή ηλικία, να αγαπώ την καινοτομία, να σέβομαι τον πρωτογενή τομέα και ό,τι κάνω, να γίνεται με «μεράκι».

Από μικρή μου άρεσαν οι προκλήσεις. Έχοντας κατακτήσει τις σπουδές μου στην Πάτρα, από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, τον πρώτο Μεταπτυχιακό μου τίτλο στο ίδιο αντικείμενο, ΜΒΑ, τον δεύτερο Μεταπτυχιακό μου τίτλο στη Βιώσιμη Διαχείριση Περιβαλλοντικών αλλαγών και Κυκλικής Οικονομίας από την Πολυτεχνική σχολή του Βόλου,το δεύτερο πτυχίο μου από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με δύο εξειδικεύσεις στην ειδική αγωγή και στην διαπολιτισμική εκπαίδευση, κλήθηκα να αποφασίσω που θα είναι η ζωή μου.  Δεν σας κρύβω, ότι πάντα ήμουν συνειδητοποιημένη, ίσως παραπάνω για την ηλικία μου. Είμαι από αυτούς τους λίγους νέους που γύρισαν στο χωριό τους, στον τόπο που αγαπώ και μεγάλωσα, ώστε να δραστηριοποιηθώ ενεργά.

Η Δεύτερη μεγάλη πρόκληση ήρθε από τον αγαπητό Γιάννη Αποστόλου, να συμπορευτώ μαζί του στα τοπικά δρώμενα. Κι εκεί η απόφαση πάρθηκε γρήγορα και συνειδητά.  Θέλω και μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου να αλλάξει σελίδα, να προοδέψει για ένα καλύτερο αύριο, σε όσους βιώνουν την καθημερινότητα της περιοχής.

Μόνο με την ενεργή παρουσία της γενιάς μας στα κοινά μπορούμε να μιλήσουμε για όσα μας προβληματίζουν και να βρούμε λύσεις για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα του τόπου όπου μεγαλώσαμε και ζούμε. Με σεβασμό στην εμπειρία των μεγαλύτερων, αλλά και με εκτίμηση στα όσα έχουν προσφέρει ήρθε η ώρα των νέων να πάμε τον τόπο μπροστά.

Γι ’αυτό και με πλήρη ενσυναίσθηση, τίθεμαι στην κρίση σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Δήμου Στυλίδας στις 8 Οκτωβρίου, να αλλάξουμε μαζί αυτόν τον ιδιαίτερο και όμορφο τόπο που ζούμε!

Γιατί  Μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση