Στον Ιατρικό Σύλλογο, στο ΚΥ Λαμίας και στον ΕΦΚΑ ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:54 Στον Ιατρικό Σύλλογο, στο ΚΥ Λαμίας και στον ΕΦΚΑ ο Θύμιος Καραΐσκος

Συναντήσεις με τον Ιατρικό Σύλλογο και το υγειονομικό και ασφαλιστικό προσωπικό υπηρεσιών, είχε την Τρίτη (3/10) ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

«Το ύψιστο αγαθό της υγείας, ξεπερνά τα αυτοδιοικητικά μας καθήκοντα αλλά είναι η απόλυτη προτεραιότητας μας για τον συνδημότη μας.

Συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λαμίας και επισκεφθήκαμε το Κέντρο Υγείας Λαμίας και τον ΕΦΚΑ.

Συζητήσαμε αναλυτικά τα αιτήματα και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για τη σωστή λειτουργία των δομών υγείας.

Είμαστε στο πλευρό των ιατρών και των υγειονομικών με κάθε δυνατό τρόπο ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να λειτουργούν καθοριστικά για την προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Επίσκεψη και στη νευραλγική υπηρεσία του ΕΦΚΑ όπου επισημάνθηκαν από το διοικητικό προσωπικό τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η αυτοδιοίκηση παρά τις μικρές δυνατότητες παρέμβασης σε θέματα που αφορούν την κεντρική πολιτική, έχει υποχρέωση να στηρίζει τις διεκδικήσεις των υπαλλήλων και εμείς διαθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπάρχει ένα ομαλό εργασιακό περιβάλλον.», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση