Μακρυγιάννης: «Προσοχή στο σταυρό. Τα ψηφοδέλτια φτάνουν τους 70 πόντους»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 11:10 Μακρυγιάννης: «Προσοχή στο σταυρό. Τα ψηφοδέλτια φτάνουν τους 70 πόντους»!

«Επιτέλους θα αποζημιωθούν και οι πολίτες των εφορευτικών επιτροπών…»

Χρήσιμες συμβουλές ενόψει των εκλογών της Κυριακής (8/10/23) δίνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης.

Εφιστά την προσοχή των πολιτών στη σταυροδοσία καθώς κάποια ψηφοδέλτια φτάνουν τους 70 πόντους, που σημαίνει ότι θέλει υπομονή να τσεκάρεις όλα τα ονόματα και να βάλεις το σταυρό στον υποψήφιο/α που επιθυμείς.

Αυτό σύμφωνα με τον κ. Μακρυγιάννη θα δημιουργήσει καθυστερήσεις, αφού συγχρόνως θα υπάρχει και δεύτερη κάλπη (Δήμοι - Περιφέρεια).

Τέλος ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του που επιτέλους θα αποζημιωθούν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, διαρκές αίτημα των δικηγορικών συλλόγων για την εξυπηρέτηση της διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση