Στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 07:26 Στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» ο Θύμιος Καραΐσκος

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την 7η ΕΜΑΚ, την ΕΜΟΔΕ, το ΕΚΑΒ και στις Αστυνομικές Υπηρεσίες Φθιώτιδας και Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο πλαίσιο των επισκέψεων της προεκλογικής περιόδου.

«Στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους που φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια μας. Πέρα από τα όρια του καθήκοντος και σε δύσκολες συνθήκες, όλοι τους στην Πυροσβεστική, την 7η ΕΜΑΚ, την ΕΜΟΔΕ, το ΕΚΑΒ και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Φθιώτιδας και Στερεάς Ελλάδας, βρίσκονται με ζήλο και αυταπάρνηση δίπλα στο συνάνθρωπο μας.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Συζητήσαμε με το προσωπικό, τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη για θέματα ασφάλειας και πάταξης της εγκληματικότητας, προστασίας των πολιτών και διεύρυνσης της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θύμιος Καραΐσκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση