Λαμία: Απόψε πέφτει η αυλαία με τρεις προεκλογικές ομιλίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 10:43 Λαμία: Απόψε πέφτει η αυλαία με τρεις προεκλογικές ομιλίες

Διακοπή κυκλοφορίας στην πλατεία Ελευθερίας και γύρω από αυτή λόγω των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών…

Με τις κεντρικές ομιλίες των επικεφαλής των συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, η προεκλογική περίοδος στη Λαμία.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 19:30’ στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», Φάνης Σπανός θα κάνει την κεντρική του ομιλία.

Την ίδια ημέρα, είναι προγραμματισμένες επίσης οι κεντρικές ομιλίες και των δύο βασικών διεκδικητών του Δήμου Λαμιέων.

Αρχικά στις 20:30’ ο Δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Λαμία- Περήφανη Πόλη», Ευθύμιος Καραΐσκος, θα μιλήσει στους δημότες από το χώρο του εκλογικού του κέντρου στην οδό Διάκου.

Στις 22:30’ είναι προγραμματισμένη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Πανουργιά Παπαϊωάννου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία», στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Ελευθερίας.

Προκειμένου να διεξαχθούν οι παραπάνω ομιλίες θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην Πλ. Ελευθερίας μετά την συμβολή της με την οδό Σκληβανιώτου και στην οδό Διάκου έως και τη συμβολή της με την οδό Κρίτσα από ώρες 15:00 έως και 24:00. Στην οδό Αινιάνων θα γίνει αντιδρόμηση της οδού μόνο για τα οχήματα που χρησιμοποιούν τον υφιστάμενο σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων (παρκινγκ).

Επιπλέον θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Υψηλάντη από την οδό Καζούλη μέχρι την Πλ. Ελευθερίας και για την κάθοδο έως την οδό Ομήρου. Η κυκλοφορία προς το νότιο τμήμα της πόλης θα διεξάγεται είτε μέσω της οδού Μακροπούλου είτε μέσω της οδού Ομήρου κατά τις ώρες 20.30 έως 24.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση