Κώστας Κερπινιώτης: «Μαζί με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να φέρουμε τη Λαμία μας στην Α’ Εθνική των πόλεων»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:26 Κώστας Κερπινιώτης: «Μαζί με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να φέρουμε τη Λαμία μας στην Α’ Εθνική των πόλεων»

«Την Κυριακή ψηφίστε με γνώμονα το καλό της πόλης…»

Ο Κωνσταντίνος Κερπινιώτης ζει και εργάζεται στη Λαμία από το 1990. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία εννέα χρόνια, πρώην Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα Κοιμητήρια, Πρόεδρος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και Μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ.

Είναι μέτοχος των «Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας» ΑΕ και από τη θέση του οδηγού, όπως μας λέει έρχεται καθημερινά σε επαφή με τα προβλήματα της πόλης και των πολιτών.

Στόχος του μια Λαμία που θα βρίσκεται στην Α’ Εθνική των Ελληνικών πόλεων, με Δήμαρχο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μέσω του LamiaReport στέλνει το δικό του διαφορετικό μήνυμα, για τις εκλογές της Κυριακής:

Φίλες και φίλοι πολίτες αυτού του τόπου, μέσα στον καταιγισμό των επισκέψεων και μηνυμάτων που δέχεστε ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, δε θα ήθελα να σας προσθέσω ένα ακόμη που να λέει… «ψηφίστε με»!

Η ψήφος σας για το Δήμο Λαμιέων, πρέπει να είναι μακριά από συναισθηματισμούς, υποχρεώσεις και οπωσδήποτε κομματικούς χρωματισμούς, καθώς επιλέγετε τη δημοτική αρχή που θα διαχειριστεί την καθημερινότητα σας, την ασφάλεια τη δική σας και της οικογένειάς σας και φυσικά την προβολή του τόπου που μένετε και αγαπάτε.

Με τα προσωπικά σας κριτήρια λοιπόν θα επιλέξετε αφενός τον επικεφαλής και αφετέρου, αυτούς που θα μπορέσουν να τον πλαισιώσουν καλύτερα.

Προσωπικά, η αρχική μου απόφαση ήταν να μην ξανασχοληθώ με το Δήμο Λαμιέων, όντας απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου. Διαπίστωσα ότι αν ο επικεφαλής δεν έχει πρωτίστως στόχο την αλλαγή της πόλης προς το καλύτερο, όσο και αν προσπαθήσουν οι από κάτω δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Το γιατί δεν έχουν στόχο το προφανές, σίγουρα δεν έχει να κάνει με τις προθέσεις ή τις ικανότητές τους, αλλά από τη δύναμη που έχουν ώστε να πάνε κόντρα στο κατεστημένο και να προβάλλουν - απαιτήσουν το συμφέρον των δημοτών έναντι οποιουδήποτε εμποδίου, προβάλλουν οι βολεμένοι, οι «δικοί μας» και οι αυλοκόλακες. Με λίγα λόγια πρέπει να είναι αποφασισμένος «να σπάσει αυγά» για να βγει αυτή η πόλη από το τέλμα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην πολύχρονη πορεία του ως επιχειρηματίας έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικεί και με ξεχωριστή επιτυχία. Ως Πρόεδρος της αγαπημένης μας ομάδας, του ΠΑΣ Λαμία, απέδειξε επιπλέον ότι δεν καταλαβαίνει από εμπόδια και οπωσδήποτε ξέρει να… σπάει αυγά κόντρα σε πολύ μεγάλους αυτής της χώρας.

Η κουβέντα μας στην πρώτη επαφή που είχαμε, είχε να κάνει με το κοινό όραμα για να φέρουμε, μετά την ομάδα «Λαμία» και την πόλη Λαμία στην Α’ Εθνική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να πάψει η Λαμία μας να είναι ο φτωχός συγγενής, μια πόλη που φθίνει πληθυσμιακά, χωρίς προοπτικές για μας τους ίδιους και τα παιδιά μας.

Συμφωνήσαμε ότι η Λαμία είναι μια πόλη με τεράστιες προοπτικές, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της θέσης που κατέχει στο χάρτη της Αυτοδιοίκησης ως έδρα Περιφέρειας.

Διαπίστωσα, ότι η λέξη «περηφάνια» έχει πραγματικό νόημα για αυτόν τον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιβεβαίωσε την ανιδιοτέλειά του, χαρίζοντας τον όποιο μισθό του δημάρχου, στους ασθενέστερους αυτής της πόλης. Κάπως έτσι, ανιδιοτελώς,  γνωρίζετε ότι πορεύθηκα και ‘γω όλα αυτά τα χρόνια. Ως άμισθο μέλος επιτροπών και τελευταία ως άμισθος Αντιδήμαρχος υπεύθυνος Κοιμητηρίων.

Το τι κατάφερα, για αυτή την πόλη και αν άφησα κάποιο έργο, θα το κρίνετε εσείς. Να ξέρετε όμως ότι έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, με τις λιγοστές μου δυνάμεις, με λιγοστούς ανθρώπους προσωπικό και χωρίς καθόλου μέσα. Το γιατί, θα το κρίνει η ιστορία, αν και πιστεύω ότι ήδη οι νέες εικόνες από τα Κοιμητήρια της πόλης, μαρτυρούν τη διαφορά.

Με όσα λίγα πάντως πέτυχα, απέκτησα το δικαίωμα να σας κοιτώ στα μάτια - αυτό είναι και το βασικότερο πιστεύω - και να μπορώ να σας ζητήσω να ψηφίσετε για το καλό της πόλης.

Εσείς αποφασίζετε για το τι Λαμία θέλετε…

Κωνσταντίνος Κερπινιώτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων

Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία - Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση