Σε κλίμα ενθουσιασμού οι κεντρικές ομιλίες της Αθανασίας Στιβακτή (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:41 Σε κλίμα ενθουσιασμού οι κεντρικές ομιλίες της Αθανασίας Στιβακτή (ΦΩΤΟ)

Σε Τιθορέα, Ζέλι & Ελάτεια.

Το δελτίο τύπου:

Το να αντικρίζεις γεμάτες κόσμο πλατείες είναι η ανταμοιβή σου για όλα όσα μόχθησες. Είναι το κέρδος της σκληρής δουλειάς σε όλη τη διάρκεια της τετραετούς θητείας, είναι η αναγνώριση του έργου σου και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο το δικό σου και της ικανής ομάδας σου. Το να δίνεις δε εξαρχής τη δυνατότητα στον πολίτη να σε ακούσει σε ανοιχτές ομιλίες είναι δείγμα αυτογνωσίας αλλά και σεβασμού προς τον δημότη. 

Αλίμονο, αν μία ολόκληρη τετραετία δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Και δουλέψαμε καθημερινά, κατόπιν προγραμματισμού και αναγκών κάθε χωριού και καταφέραμε να προσφέρουμε έργο. Σε όλα τα χωριά μας. Ακόμη και στη διάρκεια των δύο άγονων χρόνων υγειονομικής κρίσης, που εμείς φροντίσαμε να τα κάνουμε γόνιμα! Γιατί λύσεις πάντα υπάρχουν, αρκεί να θες να τις βρεις. Και λάθη πάντα θα γίνονται, αρκεί να μαθαίνεις από αυτά. Η γνώση είναι δύναμη. Η σκληρή δουλειά είναι δύναμη. Η φωνή σας έχει δύναμη!

Το ίδιο και η δική μας. Γιατί εκφράζει χωρίς φόβο, με επιχειρήματα και απτά παραδείγματα τη δική σας αλήθεια. Μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και σας το ανταποδίδουμε με έργο. Με ανοιχτό διάλογο. Με παρουσία σε πλατείες γεμάτες αποδοχή, στήριξη και αγάπη όπως οι συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε σε Τιθορέα, Ζέλι και Ελάτεια! Μας αγκαλιάσατε, μας ακούσατε με προσοχή, μας δικαιώσατε και δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε!

Συνεχίζουμε Δυναμικά, με τον ίδιο ζήλο, την ίδια ευγνωμοσύνη και την ίδια αφοσίωση σε "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!" και στις επόμενες κεντρικές ομιλίες μας. Σας περιμένουμε, με μεγάλη χαρά, απόψε στην Αμφίκλεια και αύριο στην Κάτω Τιθορέα να σας μιλήσουμε για το πρόγραμμα, το σχέδιο και το έργο μας. Να σας αναλύσουμε τα του οίκου μας και όχι των άλλων. Να σας συστήσουμε την ομάδα μας. Τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν την ίδια αγωνία για το αύριο με εσάς. Να συμπορευτούμε όλοι μαζί σε έναν αγώνα έντιμο με επίκεντρο τον Δήμο μας. Γιατί εμείς τη λάσπη τη χρησιμοποιούμε μόνο ως θεμέλιο των έργων μας. Εμείς πασχίζουμε καθημερινά για έναν δήμο συνεκτικό, ανθεκτικό και βιώσιμο και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Καμία και κανένας δεν περισσεύει από αυτό το κάλεσμα! Να μην λείψει κανείς! Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση