Νάγια Φαρδή: «Όλοι μαζί ενωμένοι για τη Λαμία που αγαπάμε»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:10 Νάγια Φαρδή: «Όλοι μαζί ενωμένοι για τη Λαμία που αγαπάμε»

Την προεκλογική δέσμευσή της στους δημότες πως «θα τους υπηρετήσει με μαχητικότητα, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα, επιμονή και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό», επισημαίνει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιατρός Ειδική Παθολόγος Νάγια Φαρδή μετά την εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου.

Η γνωστή γιατρός της Λαμίας, η οποία κατάφερε στην πρώτη της κάθοδο στις δημοτικές εκλογές να συγκεντρώσει 1.421 ψήφους και να είναι η πρώτη γυναίκα σε σταυρούς στο Συνδυασμό της, τονίζει ακόμα πως θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών υπογραμμίζοντας παράλληλα πως "ήρθε η ώρα των πράξεων".

Στο ευχαριστήριο μήνυμά της η Νάγια Φαρδή αναλυτικά αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες και όλους, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή αναδεικνύοντάς με Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Λαμιέων.

Τους δημότες που με εμπιστεύτηκαν να εκφράσω τη φωνή τους, να μεταφέρω τα προβλήματα και τα αιτήματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ανεξάρτητα των επιλογών τους, πως θα είμαι πάντα στο πλευρό τους απόλυτα προσηλωμένη στη δέσμευσή μου να τους υπηρετήσω με μαχητικότητα, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα, επιμονή και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη. Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Ήρθε η ώρα των πράξεων.

Συγχαρητήρια στην νεοεκλεγείσα Δημοτική αρχή. Όλοι μαζί ενωμένοι για τη Λαμία που αγαπάμε»

Νάγια Φαρδή
Ειδική Παθολόγος - Μέλος του ΔΣ του ΙΣΦ
Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση