Δήμος Μακρακώμης: Το ξανάκανε ο Πάνος Κοντογεώργος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 09:00 Δήμος Μακρακώμης: Το ξανάκανε ο Πάνος Κοντογεώργος

Από τους πρώτους σε σταυρούς σε όλη τη Στερεά Ελλάδα αναλογικά με τον αριθμό ψηφοφόρων…

Όπως και το 2019, ο δημοτικός σύμβουλος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους από όλους τους υποψηφίους στη Δυτική Φθιώτιδα.

Οι 1.223 σταυροί που συγκέντρωσε σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου, αντιστοιχούν στο 11,41% των εγκύρων ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη στο Δήμο Μακρακώμης, που ερμηνεύεται ότι περισσότεροι από ένας στους δέκα που πήγε να ψηφίσει έδωσε σταυρό στον Πάνο Κοντογεώργο και ένας στους πέντε από όσους ψήφισαν το συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Χαντζή (6.464).

Τις συγκεκριμένες επιδόσεις, αναλογικά με τον πληθυσμό βέβαια, δύσκολα τις συναντάς σε ολόκληρη τη Στερεά και όχι μόνο στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Κοντογεώργος είχε αγγίξει τους 1.000 σταυρούς το 2019 (980), όταν ήταν και πάλι πρώτος σύμβουλος στο Δήμο Μακρακώμης, ενώ τους είχε ξεπεράσει και πάλι το μακρινό 2014, όταν τον είχαν ψηφίσει 1.008 συνδημότες του.

Ο Πάνος Κοντογεώργος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου.

Διαβάστε το ευχαριστήριο που ανάρτησε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

«Φίλες και φίλοι…

Άλλη μια νικηφόρα πορεία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, αναδεικνύοντας με πεντακάθαρο τρόπο τον συνδυασμό μας «Δύναμη Προοπτικής», ως το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή των Δημοτικών Εκλογών σε ολόκληρο το νομό Φθιώτιδας και τον επικεφαλής του, Γιώργο Χαντζή εκ νέου δήμαρχο Μακρακώμης για την επόμενη πενταετία.

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, ότι  μου κάνατε την τιμή να με αναδείξετε και πάλι πρώτο στην προτίμησή σας, μεταξύ όλων των συνυποψηφίων μου, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Οι 1223 σταυροί που μου δώσατε, (980 το 2019) αποτελούν για μένα «ιερή παρακαταθήκη» και μου δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσω να προσφέρω στο Δήμο μας και σε ΕΣΑΣ, όσο και ό,τι περισσότερο μπορώ, από όποιο «πόστο» κι αν βρίσκομαι.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που αναγνωρίσατε στο πρόσωπό μου το μόχθο για καλύτερες υπηρεσίες, είτε αυτές αφορούν την Καθαριότητα, είτε τις προσπάθειες να παραμένουν προσβάσιμα όλα τα ορεινά χωριά μας τις άγριες μέρες και νύχτες του χειμώνα, είτε την αυταπάρνηση για την προστασία των περιουσιών στις δύσκολες καταστάσεις των θεομηνιών, είτε στις υπόλοιπες αρμοδιότητες που είχα με τα έργα είτε ακόμη και για προσωπικά θέματα!!!  

Συμπολίτες μου, οι  1223 ψήφοι που μου χαρίσατε με την καρδιά σας, αποδεικνύουν τη βαθιά, έντιμη, ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση που «χτίσαμε» όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους και τα πεζοδρόμια των πόλεων και των χωριών μας, στις χαρές και στις λύπες.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανυπόκριτη αγάπη σας και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι και πάλι δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκαναν στις εκλογές.

Ευχαριστώ πολύ για την …ανοχή και τη στήριξή τους, τους δύο γιους μου Γιάννη και Βασίλη Κοντογέωργο, την γυναίκα μου Μαίρη Αποστόλου, και την κυρά Στέλλα, τη μητέρα μου, που παρά τα …χρονάκια της δεν έλειψε από καμιά συγκέντρωση!

Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου Κώστα από «Τα Ψηλά Βουνά» του Δήμου μας, για την πολύτιμη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τις τελευταίες μέρες «της φωτιάς» (ξέρει αυτός)….»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση