Η δήλωση Συκιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 16:33 Η δήλωση Συκιώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ», Γιάννης Συκιώτης, δήλωσε:

«Μια διαδρομή εννέα ετών στη διοίκηση του Δήμου Καμένων Βούρλων έφτασε στο τέλος της. Και στις δύο θητείες μου ως Δήμαρχος, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου, τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου, κάναμε καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση των αναγκών των συμπολιτών μας, αλλά και για να σχεδιάσουμε και να δρομολογήσουμε έργα πνοής για τον τόπο μας. Άλλα εκτελέστηκαν, άλλα αναμένεται η κατασκευή τους, καθώς τελούν εν εξελίξει.

Σέβομαι απόλυτα την κρίση του εκλογικού σώματος και συγχαίρω τον κύριο Ηλία Κυρμανίδη για την εκλογή τόσο του ιδίου ως Δημάρχου,  όσο και τα μέλη του συνδυασμού του, που θα αποτελούν τη νέα Διοίκηση του Δήμου.

Εγώ προσωπικά θα είμαι «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι με στείρα αντιπολίτευση, αλλά με παραγωγική σκέψη και προτάσεις, και ιδίως με την εμπειρία που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση.

Ελπίζω η Δημοτική Αρχή, που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου, να συνεχίσει και το δικό μας έργο, πέραν των όσων έχει οραματιστεί για την περιοχή μας, ώστε οι συλλογικοί κόποι τόσων ετών να μην καταστούν ατελέσφοροι.

Τέλος, θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους συνδημότες μου, που διαχρονικά απέδειξαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους σε εμένα και την παράταξή μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού μου, για τον τίμιο και ηθικό αγώνα που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα, τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους του Δήμου, που συντέλεσαν ώστε να είμαι περήφανος για την θητεία μου στο αξίωμα του Δημάρχου και για να διαθέτουμε, ως παράταξη, έναν πλούσιο απολογισμό έργου, και τέλος την οικογένειά μου, που στάθηκε δίπλα μου, στήριγμα στην κάθε προσπάθειά μου. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση