Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 14:41 Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Χριστοδούλου

Διαβάστε το "ευχαριστήριο" του Βασίλη Χριστοδούλου, Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τον Συνδυασμό "Στερεά Περιφέρεια".

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας τόσο από την Ανατολική Φθιώτιδα αλλά και το Νομό μας γενικότερα που μου έκαναν την τιμή να με φέρουν σε μια ιδιαίτερη τιμητική για εμένα θέση φέρνοντας μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό για το συνδυασμό μου στην Στυλίδα (12,46%). Μπορεί να μην βρίσκομαι στο νέο περιφερειακό συμβούλιο ωστόσο θα είμαι δίπλα στην αγνή προσπάθεια για ουσιαστική αντιπολίτευση στο νέο περιφερειακό συμβούλιο του Κώστα Μαρκόπουλου και της παράταξης μου.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου στην παράταξη μας, για τον καθαρό και δίκαιο αγώνα που όλοι δώσαμε για μια Περιφέρεια χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.

Η προσπάθεια όλων μας, συνεχίζεται.

Η δέσμευση μου προς όσους με εμπιστεύθηκαν και με τιμήσαν αλλά και εκείνους που αποφάσισαν κάτι διαφορετικό είναι πως θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ».

Βασίλης Φιλ. Χριστοδούλου
Πρόεδρος  Δημ. Κοινότητας Στυλίδας
Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Στερεά Περιφέρεια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση