ΣYΡΙΖΑ: Ο Δημήτρης Βέττας υπεύθυνος για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 14:03 ΣYΡΙΖΑ: Ο Δημήτρης Βέττας υπεύθυνος για τα Περιφερειακά ΜΜΕ

Ολική επαναφορά για τον πρώην Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Δημήτρη Βέττα και επιστροφή του στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας.

Τη θέση του υπεύθυνου για τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναλαμβάνει με σημερινή απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, ο πρώην βουλευτής του κόμματος στη Φθιώτιδα Δημήτρης Βέττας, ενώ ο Παυσανίας Παπαγεωργίου αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου.

Μετά την τοποθέτηση των δύο αυτών στελεχών, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στελεχώνεται πια από τους:
Εκπρόσωπος Τύπου: Δώρα Αυγέρη
Αναπληρωτής: Παυσανίας Παπαγεωργίου
Υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα: Δημήτρης Βέττας. 

Σύμφωνα με το βιογραφικό, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βέττας είναι πτυχιούχος αγροτικής οικονομίας. Συμμετείχε σε συνδικαλιστικούς φορείς της ΕΣΕΕ στον Δήμο Στυλίδας και την Ανατολική Φθιώτιδα.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας και  περιφερειακός σύμβουλος του νομού Φθιώτιδας. Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και το 2019 εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από το 2020 είναι διευθυντικό στέλεχος σε Α.Ε η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των αθλητικών δημοσίων και ιδιωτικών υποδομών και επενδύσεων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου ανήκει στην γενιά των "40άρηδων" ενεργών στελεχών, με δείγματα γραφής στο δημόσιο λόγο και εκτεταμένη εμπειρία πολιτικής εκπροσώπησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα με την επαγγελματική σταδιοδρομία στο επιστημονικό του αντικείμενο, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα  και εποπτικά συμβούλια. Μετά το 2019 παρέμεινε στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση