Ο Μάκης Μανταλόβας και οι φίλοι του μας ταξίδεψαν στη «Χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 21:12 Ο Μάκης Μανταλόβας και οι φίλοι του μας ταξίδεψαν στη «Χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα επιτυχημένη με πλήθος κόσμου ήταν η βραδιά στη «Χώρα» του Φεστιβάλ Οίτης με τον Μάκη Μανταλόβα μαζί με τους φίλους και δασκάλους μουσικής, τον Πύρρο Πουλίτσα, την Εύη Γούβαλη, τον Θανάση Καλτσά, τον Δημήτρη Κουτή, τον Δημήτρη Ρούσκα και τον Στέλιο Μανταλόβα.

Ανοίγοντας τη συναυλία ο Μάκης Μανταλόβας συστήθηκε στο κοινό: «Για όσους δεν με ξέρουν ονομάζομαι Μανταλόβας Μάκης. Είμαι γνήσιο τέκνο της Λαμίας. Γέννημα θρέμμα. Με αυτό τον τρόπο, τις όποιες μουσικές σκέψεις έχουν κυριαρχήσει στο μυαλό μου θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. Μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ και με στηρίζουν. Το θεωρώ μια προσωπική μου υποχρέωση και είναι το ελάχιστο που μπορώ να δώσω για τον τόπο μου. Επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους μουσικούς που είναι εξαιρετικοί και ανταποκρίνονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε κάθε κάλεσμα μου».

Ο Ευθύμης (όπως είναι το βαφτιστικό του) Μανταλόβας είναι Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη σχολή Θετικών επιστημών, στο τμήμα Φυσικής. Έχει τίτλο σπουδών στην Βυζαντινή και Παραδοσιακή Μουσική και έχει πάρει μέρος σε μουσικά δρώμενα παίζοντας μουσική με πολλά ονόματα όπως ο Παντελής θαλασσινός και η Μελίνα Κανά.

Είναι γιος της πρώην Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Δήμητρας Τσιάκα, στην οποία αφιέρωσε τη συναυλία, όπως και στον πατέρα του που λόγω covid δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

«Συνεχίζουμε να απαντάμε στην κυρίαρχη ιδεολογία με τέχνη, πολιτισμό και πάνω απ’ όλα γλέντι και Διονυσιασμό. Ακούγοντας μόνο καρδιές αλήθειας και σίγουρα πολύ μουσική», ανέφερε επίσης στον πρόλογό του ο καλλιτέχνης παρουσιάζοντας τους φίλους του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση