Μουσική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 10:39 Μουσική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Κάτω Τιθορέα

«Μικρασίας θύμηση»: Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας.

Στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μουσική εκδήλωση με τίτλο: «μικρασίας θύμηση», που διοργανώνει η Παραδοσιακή Χορωδία του Παρατήματος Κάτω Τιθορέας του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση