Η Μελίνα Κανά και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 07:58 Η Μελίνα Κανά και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λαμία

Την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Με το σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή κάνει «στάση» στη Λαμία.

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν στις 20:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

  • Χαιρετισμός από την Γεροκούδη Δήμητρα, Γραμματέα της Τ.Ο. Φθιώτιδας της ΚΝΕ
  • Πολιτική Ομιλία με τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Μεγάλη συναυλία με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη
  • Γλέντι

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει ακόμα, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», μπαρ, έκθεση για τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο, στέκια, παιδική σκηνή για τις μικρότερες ηλικίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση