Η μουσικοθεατρική παράσταση "οι Νεράιδες του Πόντου" στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 14:28 Η μουσικοθεατρική παράσταση "οι Νεράιδες του Πόντου" στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, από την Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας.

Η Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας σας προσκαλεί στη μουσικοθεατρική παράσταση "οι Νεράιδες του Πόντου", τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 μ.μ., στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας.

Η παράσταση διατρέχει μια ταραγμένη εποχή μέσα από τραγούδια και ιστορίες. Στο επίκεντρο, η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Το γεγονός πλαισιώνεται από αναφορές στην ζωή των ανθρώπων πριν από την καταστροφή, καθώς και μετά, στην προσαρμογή τους στη νέα πατρίδα και την άνθηση μιας νέας ζωής.

Τα τραγούδια είναι κυρίως παραδοσιακά, ενώ οι ιστορίες είναι αντλημένες από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Αγγελικής Παμπουκίδου, γραμμένες στη Νέα Ελληνική, με κάποια χορικά στην Ποντιακή.

Καθηλωτικά κείμενα, συγκλονιστικές ερμηνείες, ζωντανή μουσική συναυλιακού τύπου, χορογραφίες, κοστούμια μιας άλλης εποχής και ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση