Αμφίκλεια: Ταξίδι στις γεύσεις του ψωμιού με την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:10 Αμφίκλεια: Ταξίδι στις γεύσεις του ψωμιού με την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας

Η καρδιά του ψωμιού και της αρτοποιίας, την Κυριακή 20 & τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 θα χτυπάει στην Αμφίκλεια, σε ένα διήμερο δράσεων πέρα από τα συνηθισμένα!

Με οδηγό την εξαιρετική Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας θα κάνουμε ένα ταξίδι στις γεύσεις του ψωμιού και στην ελληνική παράδοση, με παρασκευές που θα πλάθονται και θα ψήνονται επιτόπου στον υπαίθριο φούρνο, που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα, το Μουσείο Άρτου θα είναι ανοιχτό για το κοινό, διατροφολόγοι θα απενοχοποιήσουν τον ρόλο του ψωμιού στη διατροφή μας, γυναίκες της Αμφίκλειας θα μας εκπαιδεύσουν στο "κέντημα" της παραδοσιακής Δαδιώτικης Πρεβέντας, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι γνώσεων, βιωματικό αλλά και γευστικό.

Σας περιμένουμε όλους στην πλατεία της Αμφίκλειας, όχι για να πούμε το ψωμί ψωμάκι... αλλά για να δοκιμάσουμε φρεσκοψημένες συνταγές που θα μοσχοβολούν αγάπη και να φτιάξουμε "φρέσκιες" αναμνήσεις. Ελάτε να "ξεδιπλώσουμε" ιστορίες του ψωμιού και να "ψήσουμε" ολοκαίνουριες, αφού οι καλές παρέες ξέρουν να γράφουν ιστορία...

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση