Λαμία: Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 08:53 Λαμία: Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου

Με άκρως γιορτινή διάθεση ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας έχει ετοιμάσει πολλές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης!

Με αφορμή την έναρξη του εορταστικού ωραρίου και στα πλαίσια της συνεισφοράς του συλλόγου στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης μας , σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικά ταξίδια , κάλαντα , διασκέδαση , δράσεις ειδικά αφιερωμένες για παιδιά  και ένα μεγάλο event για να αποχαιρετίσουμε το 2022 με τους νέους και όχι μόνο της πόλης μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς , συλλόγους , σωματεία και επιχειρηματίες της πόλης μας για την αμέριστη συνεργασία και στήριξη. Ειδικότερα τον Δήμο Λαμίας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  Αν. Στερεάς για τη συνεχή συμπαράστασή τους στις δράσεις μας. Στους διευθυντές και ιδιοκτήτες των Ωδείων, στο Σωματείο Μουσικών Λαμίας, στο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις του 6ου Γυμνασίου και του Μουσικού Σχολείου Λαμίας!

Η εθελοντική συμμετοχή τους μας διδάσκει πως όταν υπάρχει πλάνο ακολουθεί και ένα όμορφο αποτέλεσμα , όπως αυτό που ευελπιστούμε να σας παρουσιάσουμε, γεμίζοντας την πόλη μας με γιορτινή διάθεση !

Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου
 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις:
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση