Ετήσιος χορός και κοπή Βασιλόπιτας από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 11:20 Ετήσιος χορός και κοπή Βασιλόπιτας από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 13:30, στο «Κτήμα Πασιάκου».

Το Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας καλωσορίζει τη νέα χρονιά  διοργανώνοντας  τον ετήσιο χορό του την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 13:30, στο «Κτήμα Πασιάκου».

Μαζί με χορευτές, γονείς και φίλους θα κόψει  την Βασιλόπιτα του 2023.

Στο μεγάλο αυτό παραδοσιακό γλέντι θα είναι κοντά μας σπουδαίοι οργανοπαίχτες και τραγουδιστές της παραδοσιακής μουσικής, καθώς και το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

Σας περιμένουμε  να περάσουμε ένα αξέχαστο μεσημέρι Κυριακής, να γλεντήσουμε με την εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με κέφι ,χορό, μουσική και εκλεκτά εδέσματα.

 Φτιάξτε τις παρέες σας και προμηθευτείτε τις προσκλήσεις εισόδου από τα γραφεία του Λυκείου, Παλαιολόγου 26, ή επικοινωνήστε για πληροφορίες και κρατήσεις.

Οι τιμές των προσκλήσεων εισόδου είναι :

  • 20 ευρώ για τους ενήλικες με πλήρες μενού, κρασί & αναψυκτικό
  • 12 ευρώ για τα παιδιά με παιδικό μενού & αναψυκτικό

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση