Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μενδενίτσας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 13:04 Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Μενδενίτσας

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Σας ευχόμαστε το νέο έτος να μας βρει όλους καλά στην υγεία μας, με χαρές και καλά νέα! 

Ας είναι το μυστήριο της γέννησης του θεανθρώπου μια ακόμα αφορμή για την αναγέννηση όλων μας σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ας είναι η αφορμή να πετάξουμε την αρνητικότητα που κυκλοφορεί και ανακυκλοφορείται από όλο το συνονθύλευμα των 'μέσων ενημέρωσης' παντός τύπου που μας βομβαρδίζουν "πιασάρικες" κακές ειδήσεις και 'αναλύσεις'... Ας κλείσουμε λίγο τα αισθητήριά μας όργανα σε επίδοξους 'φωστήρες' και να ανατρέξουμε στην εσωτερική μας δύναμη να ζήσουμε μια ζωή με νόημα και πολλή αγάπη. 

Μακάρι να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε την περιβάλλουσα αρνητική ατμόσφαιρα. Με τις πράξεις και την στάση ζωής μας, να αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται τα χαμόγελα που καθημερινά συναπαντάμε. Και τότε όλα τα κακά, σαν αυτά που μαθαίνουμε με τόση πυκνότητα τον τελευταίο καιρό, θα αραιώσουν. Και τα κακά που μαθαίνουμε και αυτά που δεν μαθαίνουμε.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Έτσι, μαζί με τις ευχές μας για μία καλή και ελπιδοφόρα χρονιά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας που θα γίνει την Κυριακή 29/01 στο χωριό μας, στην ταβέρνα Οδύσσεια στις 12 το μεσημέρι. 

Σας περιμένουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση