Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 09:33 Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Λαμίας.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, που ευλόγησε την πίτα και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ο Διοικητής της 5 ης ΥΠΕ κ. Σερέτης ,ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Στασινός Παναγιώτης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι Υπουργοί και οι Βουλευτές του Νομού μας.

Ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι του ΚΥ Λαμίας τους ευχαριστούνε θερμά για την τιμητική παρουσία τους και τα όμορφα λόγια στήριξης και συμπαράστασης στο διαρκή αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας στην πόλη μας και το νομό μας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση