Κοπή πίτας για την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 13:27 Κοπή πίτας για την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας (ΦΩΤΟ)

Την οποία ευλόγησε ο κ.κ. Νεόφυτος.

Το δελτίο τύπου:

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 & ώρα 12.00, η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, πραγματοποίησε την  κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, στα γραφεία του φορέα στο 2ο ΧΛΜ ΝΕΟ Λαμίας - Αθηνών την οποία ευλόγησε ο κ.κ. Νεόφυτος, μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών για τη νέα χρονιά.

 Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, κ. Θανάσης Κυρίτσης ο οποίος  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τόσο για την παρουσία τους όσο για τη  συνεργασία τους στην αξιοποίηση των δράσεων που αφορούν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας, μάλιστα έκανε  μια σύντομη παρουσίαση των δράσεων που έχει διαχειριστεί η ΑΝ.ΔΙΑ, αναφέροντας ότι σε σύνολο 26 δράσεων που αφορούν μικρές-πολύ μικρές επιχειρήσεις για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, εντάχθηκαν 6240 με ΔΔ 139.156.015,43€ και έως σήμερα έχει εκταμιευτεί το ποσό των 76.442.783,00€ για 3701 επιχειρήσεις.

Στη σύντομη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος  της ΑΝ.ΔΙΑ, κ Μώρος Νικόλαος-Ανδρέας, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και εξήρε τη συμβολή του προσωπικού στην επιτυχημένη πορεία των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ και  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τις οποίες διαχειρίζεται ο φορέας.

 Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός ο οποίος τόνισε πως η ΑΝΔΙΑ με το σημαντικό έργο της, διαχειρίζεται με επιτυχία τα αναπτυξιακά προγράμματα  του ΕΣΠΑ και αποτελεί σήμερα το πιο σύγχρονο εργαλείο προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν επίσης ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Κοτρωνιάς Γιώργος , ο Αντιδήμαρχος Λαμίας, κ. Φώσκολος Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & Αντιπρόεδρος ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Κεφάλας Αθανάσιος και  ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Βιοτεχνιών ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κ. Γιαννίτσης Γιώργος.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής, κ. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Λαμίας, κ. Ρίζος Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής, κ. Τσάμπρας Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ. Αρβανίτης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας επαγγ/των, κ. Μπράζας Ελευθέριος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ, κ. Κώστας Τζούφλας, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝ.ΔΙΑ κ. Κυρίτσης Δημήτρης και οι εργαζόμενοι της ΑΝΔΙΑ. Το φλουρί κέρδισε η κα Μαργαρίτη Νικολέτα, στέλεχος του φορέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση