Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Μεξιατών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 11:54 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Μεξιατών

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γυναικών Μεξιατών.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ανάμεσά τους και ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κος Γιώργος Κοτρωνιάς, η βουλευτής της ΝΔ κα Ελένη Μακρή, ο βουλευτής του σύριζα κος Γιάννης Σαρακιώτης, ο δήμαρχος κος Ευθύμιος Καραΐσκος, ο αντιπεριφερειάρχης κος Κώστας Αποστολόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Νίκος Μπέτσιος, οι αντιδήμαρχοι κος Παναγιώτης Φώσκολος, κος Δημήτρης Τζουφλας και ο κος Κώστας Μουστάκας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ο υποψήφιος δήμαρχος κος Παναγιώτης Ιακωβής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος Αντώνης Παπαγόρας, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Κωνσταντίνα Αντεριώτη, ο κος Γιάννης Στρωματιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση